Get Adobe Flash player

Alles kleurt Oranje

Ben jij helemaal klaar voor het WK? Heb je je huis, tuin, straat of jezelf in het Oranje gehezen? Stuur ons de foto's en/of filmpjes en we zullen het hier plaatsen Mail "De Oranjefan".

Eten we na het weekend nog oranjevla?

Hoelang blijf je als ondernemer investeren in oranjeproducten? En hoe voorkom je dat je straks met al die spullen blijft zitten? Nu het Nederlands elftal het zo goed doet, is dat een vraag waar veel kleine, maar ook grote bedrijven mee worstelen.

Lees meer...

Oranje fontein in Rotterdam

De fontein op het Hofplein in Rotterdam spuit vanaf maandag oranje water. De gemeente wil op deze manier het Nederlands elftal op het WK in Brazilië steunen.

Lees meer...

Duitse Action-winkels per abuis vol Oranje-artikelen

actionDe snelgroeiende Nederlandse winkelketen Action heeft al zijn Duitse winkels vorige week per ongeluk volgehangen met Oranje-inhakers. Van sjaaltjes, T-shirts tot hoedjes, het was allemaal te koop in de 25 Duitse filialen. ''Plichtsgetrouw als de Duitsers zijn, werd het allemaal keurig in de rekken en etalages gehangen”, lacht topman Ronald van der Mark. De blunder werd niet op het hoofdkantoor ontdekt.

Nederland kleurt langzaamaan oranje

HyacintstraatHet WK voetbal in Brazilië nadert met rasse schreden. Inmiddels kleurt ons land langzaamaan oranje. De winkels liggen vol met gadgets, maar de verkoop van vlaggetjes, voetbalshirts en andere WK-hebbedingen komt dit keer laat op gang,

Marktweg in Den Haag de nr 1 Oranjestraat

marktweg denhaag

Dhr. Vriens uit Deurne is er klaar voor!

Dhr. Vriens uit de Sint Jozefstraat in Deurne. Net als “De Oranjefan” heeft dhr Vriens ook een oranjehart wat zich uit in een prachtig versierde voorgeval.

 

Vriens Deurne

De Oranjefan klaar voor naderende WK

Jack Russel Pip klaar voor WK

Jack pip1

nieuws oranje worldcup2014

nieuws worldcup2014

 alleoranjesites

 

adverteren

voetbal-nieuws

adverteren

 

mascotte2014brazilie