Get Adobe Flash player

Oranjefans vragen

 

In de rubriek Oranjefans vragen kunnen Oranjefans oproepjes plaatsen en vragen stellen. Ook media en bedrijven/instellingen kunnen oproepjes als zij bijvoorbeeld Oranjefans zoeken of iets dergelijks Heb jij een vraag? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan "De Oranjefan".

Persbericht WK-actie "De Oranjefan'

Vandaag heeft "De Oranjefan"een eerste persbericht uitgegeven over de activiteiten van "De Oranjefan" Lees het persbericht en stuur het door!

Volg @DeOranjefan op Twitter en win mooie prijzen!

Naast dTwittereze webiste is De Oranjefan ook actief op twitter. Word jij mijn nieuwe volger? Elke 500e volger wint een leuke prijs en wordt tevens vermeld op deze website. Ik zou zeggen volgen dus! Klik op de twitterafbeelding om op mijn twitterpagina te komen.

 

 

ATS zoekt beelden WK 1978

nos-logoDe NOS is voor het programma Andere Tijden Sport op zoek naar unieke beelden van het WK voetbal van 1978 in Argentinië. Wie filmde met eigen camera de gemiste kans van Rob Rensenbrink? De pegels van Ernie Brandts en Arie Haan, de ingepakte hand van René van de Kerkhof, de gebaren van Ernst Happel, het schot op de paal van Rensenbrink en de doelpunten van Mario Kempes.

Lees meer...

De Oranjefan zoekt Oranjegekte

oranjefan groot

 

Heb jij je huis oranje, is je hele straat oranje, etc. Wij zijn op zoek naar Oranjegekte. stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij foto's of een link en wij publiceren het.

Oproepen voor en door Oranjefans

 

Heb je iets te melden, interview verzoeken, zoek je info over oranje of noem maar op? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen het plaatsen.

nieuws oranje worldcup2014

nieuws worldcup2014

 alleoranjesites

 

adverteren

voetbal-nieuws

adverteren

 

mascotte2014brazilie